+32(0)15 43 66 20info@uman.be
Kennismaking met U-Man
Reeds 26 jaar is U-Man actief in de training- en coaching wereld. Dit met als doel om het voor Vlaamse KMO’s leefbaarder te maken. En we bedoelen dit zeker in financiële zin, maar evenzeer in het aangenaam en leefbaar werken voor iedereen. We zijn er immers van overtuigd dat team werk cruciaal is in een onderneming. Stress is immers een factor die de groei van iedereen, en dus ook van een KMO, afremt. De jarenlange ervaring van onze trainers bieden jou de meerwaarde om die situaties in je bedrijf aan te pakken die een rem kunnen zijn voor de groei van je bedrijf. Natuurlijk zijn we er ons bewust van dat je ons waarschijnlijk niet kent. We geven je aan de hand van praktische tools graag de mogelijkheid om een eerste stap te zetten. U-Man Assesments | meten is weten Voor we eraan beginnen, zorgen we ervoor dat alle noden en verwachtingen voor jezelf en je bedrijf duidelijk in kaart zijn gebracht. Door je verwachtingen op voorhand te analyseren en de mogelijkheden van je team te meten, kunnen we een management training op maat voorstellen. Ben je benieuwd wel type leider jij bent? Wil je weten hoe stressbestendig je bent? Ik wil meer weten over de U-Man Assessments U-Man Kennismakingssessies | een opleidingsproevertje Kom kennismaken! Inspirerende kennismakingsworkshops waarbij je op interactieve wijze informatie verzamelt die je meteen in je bedrijf kan toepassen. Verder leer je ook onze aanpak kennen, je ervaart onze passie voor mensen en je ontmoet er onze klanten. Benieuwd? Schrijf je in voor één van de workshops.

U-Man e-books

Je vindt hieronder de e-books terug die momenteel beschikbaar zijn. Downloaden doe je heel eenvoudig! Veel leesplezier. Gratis e-book: Beter zaken doen in moeilijke tijden door een klantgerichte instelling bij iedereen in het bedrijf ’Beter zaken doen in moeilijke tijden’ Is iedereen in je bedrijf voldoende klantgericht? Van salesgerichte medewerkers wordt verwacht dat ze klantgericht werken. Maar wat als je dit zou kunnen doortrekken naar alle medewerkers in je bedrijf? Ontdek hoe je dankzij een klantgerichte houding van iedereen in je bedrijf – van manager tot poetsvrouw – een unieke positie op de markt kan verwerven. Met deze realiteit in het achterhoofd geeft U-Man je in deze e-book acht gouden tips om de klantgerichtheid in je bedrijf te verbeteren. Download uw gratis e-book Gratis e-book: De 10 fatale fouten bij het rekruteren: hoe ze vermijden en in je aanwervingen slagen ’De 10 fatale fouten bij het rekruteren’ Goed rekruteren is cruciaal voor een KMO’s. Een slechte aanwerving kan je hopen geld kosten als je de nieuwe medewerker vroegtijdig moet ontslaan. Op basis van onze 25 jaar ervaring in het domein van aanwervingen hebben we tien fouten gedetecteerd die door meer dan 80% van de KMO’s begaan worden bij rekruteringen. In het e-book lichten we deze 10 fouten toe en voor elk van deze fouten stellen we je een oplossing. Je vindt in het e-book praktische raadgevingen die je kunnen helpen om je beheersing over het rekruteringsproces te verbeteren. Download uw gratis e-book

ONTDEK DE WARE OORZAAK VAN JE STRESS EN WAT JE ER KAN AAN DOEN

Je hoort nu en dan “een gezonde dosis stress kan geen kwaad en is soms zelfs nodig om resultaten te bereiken”. Dat kan waar zijn, het is maar wat men verstaat onder ’gezonde’ dosis. Als te veel stress te lang duurt is het zeker niet gezond.

Vraag nu uw Stress Analyse aan