+32(0)15 43 66 20info@uman.be
STRESSANALYSE – Ontdek de ware oorzaak van je stress en wat je er kan aan doen.
Je hoort nu en dan “een gezonde dosis stress kan geen kwaad en is soms zelfs nodig om resultaten te bereiken”. Dat kan waar zijn, het is maar wat men verstaat onder ’gezonde’ dosis. Als te veel stress te lang duurt is het zeker niet gezond.

Het probleem is dat veel KMO-zaakvoerders wel degelijk bijna voortdurend onder stress verkeren, in die mate zelfs dat ze het zelf niet meer beseffen – ze vinden het gewoon. Te lang blootgesteld worden aan stress uit zich vaak op verschillende manieren: burn out, ziekte, depressie, irritatie enz. Of in het ergste geval: er geen zin meer in hebben en het bedrijf verkopen.

Dat laatste is wat we willen vermijden. U-Man is reeds 26 jaar gespecialiseerd in het ondersteunen van KMO’s met als doel de leefbaarheid van en in het bedrijf te verhogen – leefbaarheid in alle betekenissen van het woord. Dus niet alleen financieel (dat zeker ook!), maar ook minder stress, een aangenamere werkomgeving, enz.

Het goede nieuws is dus dat er iets aan die stress kan gedaan worden. We hebben het niet over het aanpakken van de symptomen, maar wel degelijk over het aanpakken van de bron van de stress.

Pak de verborgen oorzaken van je stress aan. Met de informatie die de Stressanalyse je geeft, wordt het mogelijk voor je om je energie optimaal te gebruiken. Je zal je stressfactoren leren herkennen en weten wat je er kan aan doen.
VRAAG NU DE STRESSANALYSE AAN