+32(0)15 43 66 20info@uman.be
U-Man Assessments | meten is weten
We hebben twee assessments die we gratis ter beschikking stellen als kennismaking. Je krijgt de kans om via deze website één van deze assessments aan te vragen, in te vullen en een professionele bespreking van de resultaten te krijgen.

We houden net als jij van grondig te werken. Het assessment is dus geen test die je op 5 minuten hebt ingevuld. Het assessment is de eerste stap en biedt je als leidinggevende de kans om in de spiegel te kijken. De informatie die het assessment jou geeft zal het je mogelijk maken je energie optimaal te gebruiken, in je job of in je leven.

Maak dus zeker gebruik van deze unieke gelegenheid om eens in de spiegel te kijken.

Leiderschapsanalyse | Ontdek welk type leider je bent
Ontdek wat je leiderschapskwaliteiten zijn. Leg je sterke punten bloot (die je dan verder kan ontwikkelen) maar ook je zwakkere punten worden blootgelegd waardoor je aan de slag kan gaan om je leiderschap te versterken. Lees meer…

Stressanalyse | Ontdek de ware oorzaak van je stress en wat je er kan aan doen
De stressanalyse biedt je de mogelijkheid om te ontdekken wat nu de werkelijke oorzaak van je stress is. Geen symptoombehandeling, maar rechtstreeks naar de bron. Bovendien krijg je de nodige tips om je stress te reduceren en meer resultaten te behalen. Lees meer…

Zou je graag je management team of medewerker (s) willen laten testen? Dat kan zeker!
Contacteer ons dan voor meer informatie op 015 43 66 20 of stuur ons een e-mail.

ONTDEK DE WARE OORZAAK VAN JE STRESS EN WAT JE ER KAN AAN DOEN

Je hoort nu en dan “een gezonde dosis stress kan geen kwaad en is soms zelfs nodig om resultaten te bereiken”. Dat kan waar zijn, het is maar wat men verstaat onder ’gezonde’ dosis. Als te veel stress te lang duurt is het zeker niet gezond.

DOE NU DE STRESSANALYSE