+32(0)15 43 66 20info@uman.be
Dossier in de kijker : De tien fatale fouten bij het rekruteren


U bent zich er mogelijk niet van bewust dat 80% procent van de problemen worden veroorzaakt door 20% van uw medewerkers.

Als u momenteel aan het aanwerven bent of aanwervingen plant, dan zal u het ongetwijfeld al opgemerkt hebben: sommige kandidaten kunnen zichzelf goed verkopen.

Tijdens het sollicitatiegesprek blijft hun ware aard verborgen en die komt helaas dikwijls te laat naar boven. Anderen, hoewel van goede wil, zien de werkelijkheid niet voor ogen en zijn zich niet altijd bewust van de uitdagingen die met de functie gepaard gaan. Velen worden aangeworven bij gebrek aan beter als gevolg van een schaarste aan kandidaten.

Statistieken tonen aan dat slechts 20% van de medewerkers voor 80% van problemen en moeilijkheden zorgen.

Om u te helpen hebben we 10 fatale fouten geïsoleerd die onbewust gemaakt worden door meer dan 90% van de mensen die zich met rekruteren bezighouden. We hebben ze voor u in kaart gebracht met ook, voor elke fout, een remedie.

Ontvang uw gratis exemplaar van “De 10 fatale fouten bij het rekruteren, lees het en begin het meteen toe te passen bij uw volgende rekrutering.