+32(0)15 43 66 20info@uman.be
U-MAN | Recru-tec
Het aantrekken en aanwerven van gemotiveerde kandidaten. Ook al ervaren hoe duur en frustrerend een mislukte aanwerving kan zijn? Wil je graag weten, voor je hem aanwerft, hoe productief je kandidaten zijn? Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is Recru-Tec wat voor jou.

De Recru-Tec methode bestaat uit een tweedaagse opleiding en een online testing systeem. Tijdens de Recru-Tec opleiding leer je, via tal van praktische oefeningen, hoe je zelf je aanwervingen kunt beheersen. Je leert onder andere hoe je de gemotiveerde kandidaten aantrekt, hoe je een sollicitatie-interview moet doen enz.

Met de Recru-Tec test detecteer je de onzichtbare aspecten van de persoonlijkheid van een kandidaat.

De test geeft je antwoord op vragen zoals:

  • Geeft de kandidaat snel de schuld aan anderen of aan de omstandigheden als het fout gaat?
  • Kan hij verantwoordelijkheid dragen?
  • Is hij te vertrouwen? Is hij consistent?

Voor een diepgaande analyse kan je bovendien altijd rekenen op de ondersteuning van onze ervaren experten. En dit zonder extra kosten. Zij geven je concrete tips m.b.t. het volgende gesprek met de kandidaat en coaching tips als je besluit om de kandidaat aan te werven. De Recru-Tec methode is de HR tool voor KMO’s die hun kandidaten grondig willen screenen.

Ontdek alles over Recru-Tec op de website www.recru-tec.be

Testimonials
  • "De resultaten zijn er! Wij hebben nu 3 geslaagde aanwervingen met Recru-Tec achter de rug en zijn trots op de resultaten. Recru-Tec werkt perfect"

    Eric Waumans | Gedelegeerd Bestuurder